Κολοκυθοκεφτεδάκια (Κάμπος – Μαραθοκάμπου, Σάμος)

Υλικά
(για 30 τεμάχια)
2 κολοκυθάκια μέτρια (φρέσκα), 2 κρεμμυδάκια μέτρια (Ξερά), 3 – 4 σκελίδες σκόρδο, Δυόσμο, 2 αυγά, Ελαιόλαδο, Λίγο αλεύρι για να δέσει η ζύμη
Τρόπος Παρασκευής Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμυδάκια, σε χοντρό τρίφτη.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το δυόσμο.
Προσθέτουμε τα 2 αυγά, το ελαιόλαδο και μαζί με τα προηγούμενα τα ανακατεύουμε, με ένα κουτάλι. Μετά προσθέτουμε το αλεύρι, ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Έχουμε (1) ποτήρι ελαιόλαδο και σε τηγάνι ετοιμάζουμε καυτό ελαιόλαδο. Τοποθετούμε, από το παραπάνω μίγμα,  με ένα κουτάλι ανάλογη ποσότητα υλικού και όταν ροδίσει και από τις δυο πλευρές, είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Ψήσιμο Χρειάζεται περίπου 5΄.

Η παραπάνω συνταγή, έχει δοθεί από την Ταβέρνα – Εστιατόριο «MUSES», η οποία βρίσκεται στο Κάμπο, Μαραθοκάμπου, Τηλ.: 69420 40175

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.